Vegansk tacopaj
ANNICA
ANNICA
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Ingredienser pajskal
  • 150 g rumsvarmt mjölkfritt margarin
  • 2 dl ekologiskt vetemjöl
  • 1 dl ekologiskt rågmjöl (kan bytas ut mot ytterligare 1 dl vetemjöl)
  • 0,5 tsk salt
  • 1 msk vatten
  •  
  • Ingredienser fyllning
  • 400 gram vegofärs (jag har använt Anammas vegofärs)
  • 1 gul ekologisk lök
  • 1 påse ekologisk tacokrydda
  • 1 dl vatten
  • 1 liten burk ekologiska majskorn
  • 150 g vegansk smältbar ost (jag har använt Synnøve Go'Vegan)
  • 8 st ekologiska körsbärstomater
  • olja till stekning

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.