Piggvar med skirat smör och pepparrot var ingen favorit när jag var yngre, jag tyckte att det mest bara smakade pepparrot och var inget som jag längtade efter
Naturell piggvar med stekta champinjoner, smörslungade nypotatisar och finhackad gräslök. 1,5 kilo piggvar (hel och urtagen). 1,5 kilo piggvar (hel och urtagen)
Servings. 4. Cook Time. 20 Min. Asiatisk kyckling och räkcurry med shiratakinudlar. 60 Min. Grillad entrecote med 67° ägg, yuzudressing och sjögräsnudelsallad
Piggvar på ben - klippt och delad längs ryggbenet. Dela piggvaren i 4 lika stora bitar. Lägg piggvaren på grillen och vänd på den efter cirka 5 minuter
Piggvar. Hetta upp en stekpanna, lite olja, salta och peppra piggvarsfiléerna. 700 g piggvarsfilé. Skär av toppen på skockorna, och plocka de nedre hårda bladen
1 hel piggvar. 1Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 1 hel piggvar 50 g pepparrot 1 citron 200 g Arla® Svenskt Smör hackad färsk dill salt