Första dagen på sportlovet och tid till att långsamt bräsera lammlägg. Jag vet inte hur mycket kött jag använde, men det var ett stort lammlägg och räckte till tre portioner
Lammlägg bräserat i rödvin, rotfrukter och örter 4 port. 4 st lammlägg. Alla tidigare tips från Tomas Lindh Lammlägg bräserat i rödvin, rotfrukter och örter 4 port. 4 st lammlägg
Jag serverade bräserade små linser till samt ugnsrostade potatishalvor. Receptet på de bräserade puylinserna finner du i eget inlägg här på Katinkas Kitchen – sök i sökrutan uppe till höger på linser eller puy-linser så dyker det upp
Salladen kommer att serveras ihop med rostad blomkål till bräserat lammlägg, recept kommer senare. Fräsch yoghurtsallad med morötter som bas och kryddad med flera av mina favoriter
Putsa benen på lammläggsbitarna. Placera lammläggarna i en gryta eller stor traktörpanna, varva med skalade och klyftade lökar, skalade och skivade morötter, skivad purjo och skalade vitlöksklyftor