Alla tidigareKockensTips. TomasLindh Kökschef Hotel Skeppsholmen restaurang Långa Raden. Rabarber- och jordgubbspaj med smak av kanel och försommar, perfekt till jordgubbssäsongen
Garnera med färska hallon, örteroch blommor. Läs alla KOCKENSTIPS. Jag tycker personligen att man ska få inlite crunch i varje rätt, från kall till varm
Jag har fullt upp och mer kommer det att bli. Hoppas att ni alla mår kanon. Laga, ät och njut. Jag tänkte bjuda er på minversion av cheesecake som jag ochmin goda vän och kollega Andreas Brettmark tog fram ihopoch körde som lunchdessert på Restaurang Vatten Gourmet & Cafe
Dela endivenoch skölj den. Plocka försiktigt den varmrökta laxen. salt och peppar efter smak. Riv skalet av citronenochgnidin laxen försiktigt med zesten
Garnera med passande örter. Serveringstips. Nu har man hunnit med att ladda upp batteriernainför ett nytt år av utmaningarochmöjligheter, det ser jag fram emot
Jan Löövs tidigaretips. Quinoa är ju superfröet frånSydmerika som har funnitsi tusentals år. Det är helt fantastiskt vad man kan göra med det och den passar till frukost, lunch ochmiddag
Strimlalite kål och stek den på hög värme tills den börjar ta färg och få en knaprig yta, strö över brunt farinsockeroch häng av den från fett i en finmaskignätsil
TIPS. När man hör och tänker på USA ochspeciellt då Texas, är bland det första som poppar upp i huvudet givetvis JR Ewing (jag har faktiskt träffat Larry Hagman dagarna innan han tyvärr gick bort), Bobby, Pamela, Sue Ellen
Fett behövs inte eftersom fläsket släpper ifrånsig så mycket fett. Ta miginte fel nu, jag älskar det franska köket och grunderna är extremt viktiga att kunna
Läs alla KOCKENSTIPS. Nu så här ihösttider när mörkret börjar komma och det blir kallare, det är då dom där roliga höst- ochvintergrönsakerna börjar titta fram
Kolsyrad vit chokladmousse, brownie, yoghurt, nyponsorbet, maräng ochörter. Den här moussen går otroligt fort att göra och man får in massa luft med kolsyrepatroner som ger en bubbligkonsistens
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.