Mustiga grytor
Svt
Svt
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 1 1 röster

Ingredienser

  • Kalvlägg
  • som i Italien med tomat, selleri och tryffel
  • 8 skivor sågad kalvlägg
  • ½ flaska rött vin
  • 5 st tomater, grovskuren
  • 0,5 kg krossade tomater, avhängda
  • 1 liter kalvbuljong
  • 30 g örter - rosmarin och timjan
  • 6 palsternackor ½ dl olivolja
  • 2 msk finhackad persilja
  • tryffelolja för avsmakning.
  • vatten
  • salt och svartpeppar
  • 2 msk fänkålsfrön, rostade
  • 2 msk curry
  • 1 msk korianderfrön
  • 1 msk spiskummin
  • 1 msk svartpeppar
  • 2 msk paprika
  • 2 tsk cayennepeppar
  • 20 skivor lammlägg eller lammstek
  • 2 rödlök 4 vitlöksklyftor 12 knippmorötter, skurna
  • 8 msk crème fraiche
  • smör till stekning
  • salt
  • serveras med nykokt couscous
  • Kycklingfricasse, med syrad blomkål och ärtor
  • ½ blomkåls huvud, skuren i bitar
  • 1 dl ättika
  • 2 dl socker
  • 3 dl vatten
  • 1 citron 4 kycklinglår 2-3 dl grädde
  • 2 lagerblad 5 kvistar dragon
  • 100 g gröna ärtor
  • salt, vitpeppar

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.