Första dagen på sportlovet och tid till att långsamt bräsera lammlägg. Jag vet inte hur mycket kött jag använde, men det var ett stort lammlägg och räckte till tre portioner
Lammläggbräserat i rödvin, rotfrukter och örter 4 port. 4 st lammlägg. Alla tidigare tips från Tomas Lindh Lammläggbräserat i rödvin, rotfrukter och örter 4 port. 4 st lammlägg
en benfri lammstek eller en lammlägg, ca 1,5 kg. Lamm är gott inte bara till påsk och även om jag oftast gör mitt lamm med färska örter och citronskal på mer klassiskt franskt vis är det här ett gott mustigt alternativ, slow cooked lamm
Salladen kommer att serveras ihop med rostad blomkål till bräseratlammlägg, recept kommer senare. Fräsch yoghurtsallad med morötter som bas och kryddad med flera av mina favoriter
Putsa benen på lammläggsbitarna. Placera lammläggarna i en gryta eller stor traktörpanna, varva med skalade och klyftade lökar, skalade och skivade morötter, skivad purjo och skalade vitlöksklyftor