Den här kryddiga grytan är lika god att tillaga med både lammkött och nöt. Jag har fått inspirationifrånIndien eftersom att jag bara älskar att använda massor med kryddor och kombineraolika smaker
Nej nu måste jag lägga inlite recept som jag gjort så jag inte glömmer dom. Det här vill jag verkligen göra igen för det har alla smaker som jag gillar, citron, mynta, feta mmm
Ibland så bara lyckas man. Lite av äran måste jag få ta åt mig, även om jag till största delen har råvaran att tacka för fredagkvällens underbara middag
Kycklingkormablir det och det med hjälp av Mr. Kormapasta. Idagblir det indiskt här i köket, det kan väl sittafint med en kryddstark gryta när det börjar höstas och sommaren kommitlite på efterkälken
Lamm med chèvre-crème och rödvinssås, det är riktig fredagsmat. Man drar korken ur en flaska rött vin. Häller en del av vinetirödvinssåsen och i en skvätt i kockens glas
Här är ett bra recept på en festlig och god middag med något så lyxigt som rostbiff av lamm. Lamm ska aldrig stekas alltför hårt, för då blir köttet torrt, segt och trist
Påsken närmar sig med stora steg (märk väl att viinte skrev "stormsteg", för ovanlighetens skull är det faktiskt helt vindstilla här på den södra kusten
Det kan hända att detta känns litetjatigt och som en gammalrepris, men ändå kan jag inte låta bli att reflektera över hursmakfullt fårkött kan vara, och som ett föredömligt exempelpå en gammal och genom historientraditionsrik mat, -då detblivit lagat och serverat i många tusen år, och med det sammaegenskaperna som kännetecknar en förkärlek till god mat-,såär fårköttet enligtminmening en förespråkare för den alltidsåfina, goda och ärofulla måltiden, det är helt enkelt entraditionellmåltidsupplevelse
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.