Nigellas lamm med avokadosallad
Mårtenssons kök
Mårtenssons kök
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 4 portioner
  • 1,2 kg lammbog sågade i
  • 4 cm skivor
  • Marinad
  • 2 l vatten
  • 160 gram salt
  • 70 gram socker
  • 1 msk hela spiskummin
  • 1 msk nigellafrö, även kallat svartkumminfrö eller kalonjifrön
  • 2 krossade vitlöksklyftor
  • 1 gul lök, skivad
  • 4 tsk nigellafrö, även kallat svartkumminfrö eller kalonjifrön
  • 4 tsk hel spiskummin
  • 3 pressade vitlöksklyftor
  • 4 tsk olivolja
  • 2 msk soja
  • flytande honung
  • 1,2 kilo lammrevben med benet kvar, eller lammbog i
  • 4 cm skivor
  • 4 tsk nigellafrö, även kallat svartkumminfrö eller kalonjifrön
  • 4 tsk hel spiskummin
  • 3 pressade vitlöksklyftor
  • 4 tsk olivolja
  • 2 msk soja
  • flytande honung
  • ½ stor rödlök i tunna skivor
  • 2-3 msk rödvinsvinäger
  • 1 paket fetaost
  • ½ tsk nigellafrön
  • 1 mogen avokado
  • granatäpplekärnor

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.