Lägg lammsteken i en stekgryta. Börja med att göra de picklade rädisorna genom att koka upp lagen. Dra isär det i strimlor med två gafflar och blanda med den hopkokta vätskan
Den här kryddiga grytan är lika god att tillaga med både lammkött och nöt. Jag har fått inspiration ifrån Indien eftersom att jag bara älskar att använda massor med kryddor och kombinera olika smaker
Det är med stor respekt jag nu tillagar resten av det här lammet och inser hur oerhört nyttigt det är att lära sig mer om djuruppfödning och bra råvaror när man ska laga mat från grunden under flaggen “närproducerat”
En lätt och mättande sallad med syrlig rucola och avokado. Limedressing. Pensla med pressad citron så dom inte missfärgas och lägg sedan i salladsskålen
Fyll kalkonen med fyllningen och bind ihop dess ben med ett snöre. Hacka lök och äpple fint och stek i stekpanna med smör och olja i 10-15 minuter, tills de mjuknat
Här är ett bra recept på en festlig och god middag med något så lyxigt som rostbiff av lamm. Lamm ska aldrig stekas alltför hårt, för då blir köttet torrt, segt och trist
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.