Smakrik sallad att servera till middagen eller lunchen. Så gott. Jag gör den helst endast på tomat och gurka men jag hade inte tillräckligt med tomater och då funkar det bra att ha i en paprika istället
Många bunkrar upp med chips och dip, nötter och ostbågar på fredagar och helgkvällar. Jag har en egen variant som är så tokgod att jag ofta gör en stor laddning som får stå i kylen och gotta till sig
Igår lagade jag oootroligt god vietnamesisk sallad, jag var ju och åt Thang Lang Pho på men blev för att vara helt ärlig rätt besviken, små portioner och oinspirerade tillbehör, inte som i Berlin
Så här gör du. Koka äggen 7-8 minuter och spola dem i kallt vatten. Skala och dela dem. Skala räkorna. . Dela avokadon i små bitar och cocktailtomaterna i klyftor
Redan onsdag, veckorna går så fort. Det har blivit dåligt med tid vid datorn sista tiden men idag får du ett recept på en god sallad som jag gjorde till middag idag
Dagens Meat-free Monday recept är en sallad, men ingen vanlig, tråkig sallad utan en spännande thailändsk sallad med massor med olika smaker som kommer vara som en smakexplosion i din mun
Med risk för tjat, men det här ÄR ett så tacksamt sätt att sätta god smak på en sallad, göra den matig och samtidigt kunna rensa ut kylskåpet eller gallra i det överfyllda trädgårdslandet (lucky bastards)
Inlägget innehåller produktprover från laplandecostore. se. Läs mer. Denna lyxiga och färgglada sallad med cashewost och rödbetshummus slängde jag ihop för några veckor sedan
Det är ju knappast någon nyhet att päron, valnötter och gorgonzola är en av världens bästa kombinationer i smakväg men för mig som just lärt mig att tycka om mögelost har en helt ny värld öppnat sig