Krydda med grovhackade korianderblad samt smaka av med salt och vitpeppar. Servera soppan tillsammans med en klick creme fraiche eller yoghurt per portion samt bröd
Varva potatismed sås och köttfärsen. Smaka av med salt och svartpeppar (jag hade rätt mycket. Vad som är bra med den här gratängen är att du kan förbereda
Och det var de sålänge man fyller de med mycket fyllning som jag gjorde. Jag tänkte att om de smakade okej utan kylskåpskyla i några timmar så är de perfekt att ha med som mellanmål
Idag fick avokadon toppa min sallad som jag slängde ihop av lite rester i kylen. Skär potatisen i bitar och lägg ovanpå, tillsammans med tonfisken och tomaterna
Jag är för tillfället helt insnöad på tarmen och dess invånare och laborerar hejvilt med resistent stärkelse, inulin, vattenlösliga fibrer, betaglukaner och fermenterad mat
Blanda den med dressingen. Skölj och strimla purjon. Skölj paprikorna och skär dem i strimlor. 2 tsk italiensk salladskrydda. Dressing1 msk vinäger 1,5 msk vatten 1,5 msk olja 2 tsk italiensk salladskrydda 0,5 dl fint skuren eller mixad persilja, basilika eller annat kryddgrönt salt peppar
Nyponmarmelad med muscovadosocker. Nyponen lyser röda och även de är fulla av nyttigheter. Med vanilj. Ett av Hirams klassiska recept är Värmlandstårtan som går bra att lägga i frysen och ta fram när det är dags för kalas
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.