Ölburksgrillad kycklingmedsallad och bondbönshommus. Sallad. Bortsett från ingredienserna till kycklingen behöver du ha en gasolgrill med möjlighet till indirekt grillning
Servera med jasminris och en stor sallad. Till såsen jag brukar använda en stav mixer med visp och blanda ner alla ingredienser till en tjock smet kesellan är för att göra smeten tjockare så blir den lös så ta lite kesella till
Köpte med mig färdiggrilladkyckling hem i fredagskväll, som vi åt pomme, blandad sallad och olika såser till, och på lördagen gjorde jag en pastagratäng på resterna som blev av kycklingen
Denna goda kycklingsalladmed grillad kyckling istället för kycklingfiléer är det otroligt mycket smak på och i kombo med bacon, balsamvinäger och crème fraich med smak av fetaost och soltorkade tomater säger jag bara ”yummie”
Den är lite Ceasarsallad-inspirerad men med stekta kasslertärningar i istället för bacon. En helt ketchupfri rätt är i alla fall den här kycklingsalladen jag gjorde igår
Eftersom det redan är en ganska hård kombination för magen att smälta medkyckling, jordnötter och banan tycker jag det är onödigt att slänga på grädde också
Italiensk salladmed brödkrutonger och tomat. Pesto och kryddig marinad ger smak till kycklingen. 4 kycklingbröstfileer salt + peppar olivolja 2 mozzarellaostar, skär i bitar 1 knippe rädisor, halvera ½ gurka, skala och skär i bitar 14. 4 kycklingbröstfileer
Blanda sallad, tomater, äpple och lök med pastan. Dela tomaterna och riv salladen i bitar. Krydda kycklingenmed grillkrydda, salt och peppar och bryn runt om i smör i stekpanna
Skölj och skär sallad och grönsaker i bitar. Skär kycklingen i mindre bitar. Blanda ihop alla ingredienser till salladen och häll över dressingen och servera
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.