Nu när det är Påsk så passar det ju bra att laga till lite lamm. I en av mina kinesiska kokböcker hittade jag en rätt som däri kallasa Fengwei yang xiezi, vilket ordagrant översatt blir
RECEPTDu behöver En stor bit fransyska +1kg(biten jag skar upp vägde 1,3kg) 2st gul lökar Kokosolja & margarin/smör 400g körsbärstomater 1pkt krossade tomater En liten burk kokosmjölk 2 vitlöksklyftor Rosmarin Chilipulver Paprikapulver Skvätt soja Gnutta kanelVill tipsa om 2st gul lökar
Hej på er alla. Varit lite tyst igen men nu skall jag försöka lägga ut ett nytt recept. Jag har för en tid sedan köpt en Crock Pot av märket Nordic Cooker det är ganska vanligt utomlands att använda sig av detta fantastiska hjälpmedel vid matlagning
Nu är höstlovet igång, i alla fall för Olivia och Isak. Ida måste upp tidigt till fritids eftersom jag och Leif jobbar, men på torsdag och fredag ska hon få vara ledig och ta det lugnt på morgon som hon älskar