4 1 gul lök 4 kycklingfiléer 1 msk olja salt och peppar 2 tomater 1/2 kruka basilika 2 dl vispgrädde 1 vitlöksklyfta 3 msk senap, gärna dijonsenap 1 msk soja 4 port ris eller annat gryn Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad iMat 20 % rabatt Oatly 2,5 dl Mer info Ladda kupong Kupongen är laddad Valfri krydda på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong
Skala och finhacka löken och låt fräsa medkycklingen i någon minut. Jag hade världens sug efter dragonsås, så jag letade upp ett nummer av LagaLätt där jag fann en sådan sås medkyckling i
Rätten går lika bra att göra med fläskfilé men jag körde på kyckling idag. Till kvällen lagade jag en god kycklingrätt som vi fått hos mamma och pappa vid några tillfällen
Servera den grillade kycklingenmed ris, sås och haricot verts. Den passar jättebra till kycklingoch ris (eller fläskfilé och hasselbackpotatis som vi åt den gången jag smakade såsen)
Lyft ut kycklingenoch lägg i grönsakerna sen lägg kyckling ovanpå allt. Lägg alla grönsakerna i en skål, blanda halva kokosfettet medsenap, vinäger, grönsaksfonden och grillkryddan i en kopp, Sen blanda i mixen med grönsakerna
Rensa och dela kycklingen i bitar. Kycklinggratäng. Men det blev avokadosallad som räckte båda till gratäng och till det kanske mer passande temat grillat med grekiska smaker
Först o främst måste jag tacka, jag är så rörd av de fina kommentarerna från detta inlägg. HÄR. så tusen tack fina bloggläsare de orden värmde ska ni veta
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.