Jag har sagt det innan och jag säger det igen - halloumi tillhör inte min favoritost, kanske mest på grund av att den har tagit över förstaplatsen från svamprisotton när det kommer till vegetariska alternativ på många restauranger
Hacka champinjoner, lök, vitlök och persilja. Hetta upp en torr stekpanna (tillsätt ingen olja eller smör), fräs champinjonerna på hög värme i ca 2 min
Till middag ikväll åt vi en ny variant på moussaka. Om ni inte vet vad moussaka är så är det en slags grekisk gratäng, nästan lite som lasagne men istället för potatis hade vi i aubergine
Idag, 1 november är det den Veganska Världsdagen. Jag älskar att fira temadagar. Det är det perfekta tillfället både för att fira, och för att få inspireras lite och kanske testa något nytt
Är ni duktiga på att byta ut minst en middag i veckan mot vegetariskt alternativ. Det här gäller alla köttätande människor där ute (det är väl ni som mest läser min blogg kan jag tänka mig)