Slå över pastasåsenoch i med buljongtärningar och fransk senap. Hacka paprikan och låt den fräsa med. Ta pastasåsen från plattan och vänd ner riven prästost
Vänd ner svampfräset och smaka av med salt och peppar. Skala och finhacka lök och vitlök. Fräs grönkålen på medelvärme tills det sjunker ihop något
Smaka av med salt och svartpeppar. Servera såsen med nykokt pasta samt lite riven ost. Jag brukar steka champinjoner på lite olika sätt beroende på om de är färska eller frysta
Här har jag gjort en vegetarisk gryta med linser, grädde, färska tomater, vitlök och spenat. Linser är prima vardagsmat och en självklar basvara hemma hos oss
Stek den skivade löken mjuk på medelstark värme, tillsätt den skivade svampen och. Salt och peppar. Rör i grädde och crème fraiche, smaksätt med salt och peppar
10 st Champinjoner. 1Hacka sedan svampen och löken och fräs dom lite lätt med smör. 1Häll sedan ner grädden och gräddfilen i svampen och löken och koka upp lite lätt under rörning. 1När bönorna har kokat klart häller man ner dom tillsammans med resten. 1Häll sedan i sojan och fonden tillsammans med resten, salta och peppra efter smak. 1Serveras med ris eller nudlar, och njut
Låt sjuda ihop till en sås och smaka av med salt och peppar. Salta och peppra. 2 Häll grädde i en kastrull och smula ner osten. 3 Värm olja i en stekpanna och stek lök och svamp tills något mjuka. 250 g champinjoner, delade
Den här krämiga och goda pastagratängen med morötter är en suverän maträtt att bjuda både stora och små middagsgäster på, eftersom de flesta inte ens märker att gratängen är vegetarisk
Blanda i ricotta, sönderriven mozzarella, tryffelolja och smaka av med salt och ev mer citron. Lägg en klick smör i pannan och stek spenaten tills den fallit ihop
4 2 burkar tonfisk (à 185 g) 1/2 purjolök 4 port gnocchi 250 g broccoli 1 msk olja 1 dl vispgrädde 1 dl mjölk 130 g soltorkade tomater tapenade salt och peppar 250 g körsbärstomater Lägg till i inköpslistan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.