Oxfilé i sous vide med potatiskaka och kantareller Oxfilé i sous vide. 1800g oxfilé. 4 kvistar rosmarin. 6 vitlöksklyftor. 25g smör. salt, peppar (flingsalt wild garlic) www.landleyskok.se
Lyxig ädelfilé Putsa köttet och krydda runt om. Lägg i köttet och tillaga i ca 20 minuter till tills köttet är klart. Bryn i smör och låt vila i 10 minuter Hemmets Journal
Skinklåda Enkel vardagsrätt. Du behöver. Snabbvarianten. 1 påse frysta potatisstrimlor med lök. Om du har mer tid. skala potatis och strimla och hacka en lök madeleines recept
Fläskfilégryta med ädelost Lägg ner köttet och blanda väl. Sila bort marinaden från köttet, och häll den över grönsakerna i grytan www.matklubben.se
Apelsinstek av fläskkarré Torka av köttet och bryn det runt om i en stekpanna med smör. Skiva köttet och lägg upp på ett serveringsfat Hemmets Journal
1 dag kvar & Julrester Någonstans runt dag nummer tre vill man aldrig mer se en köttbulle och ännu mindre veta av en Aladinask mildarabarber.blogg.se
Fläskfilé i dragonsås en favorit för helg och vardag 1 köttbuljongtärning. 1 köttbuljongtärning. Hej från Lindvallen. Vi är fortfarande här i några få dagar till Lindas Matstuga
Makaronilåda Koka pastan enlig anvisningarna på förpackningen. Fräs tärnad kassler och hackad lök i en stekpanna med olja ett par minuter Hemmets Journal
Gryta på schnitzel Strimla köttet och bryn i smör. 1 st köttbuljongtärning. Lägg över i gryta och tillsätt tomatpuré, vatten och buljongtärning Hemmets Journal
Köttet som räcker hela veckan! Till köttet har jag ätit blomkålssalladen från igår och guacamole så klart, mycket guacamole. De här är köttet som är väldigt lättlagat egentligen EN KLICK SMÖR
Långkokt gryta med trattkantareller, enbär & dragon På bilden kanske det inte ser då coolt ut men jäkligt gott blir det när köttet smälter på tungan i kombination med svampen och den lätta viltsmaken Manfreds Mattorg
Ostfylld baconlindad fläskfilé med grönpepparsås Om ni inte vet vad ni ska äta till helgen så kan jag rekommendera denna smarriga rätt som jag hittade på nätet för länge sedan Lätta och Goda recept
Lövbiffsgratäng med grönmögelost Lägg det strimlade köttet i en bunke med soya, kalvfond och vitlök. Fördela kött och marinad ovanpå. Häll såsen över köttet och tillaga i mitten av ugnen, ca 15 minuter Hemmets Journal
Fläskfilé med grönpeppar Putsa köttet och salta och peppra. Skiva köttet och lägg ovanpå riset. Bryn runt om i matfett och låt steka klart under lock i 15 minuter Hemmets Journal
Portergryta med nötkött Skär köttet i tärningar. Lägg ner köttet i omgångar så att buljongen kokar vid varje ilägg. Skala och skär löken i tunna klyftor Hemmets Journal
Fin fläskfilé Putsa köttet och krydda det med salt och peppar. Bryn köttet runt om i en stekpanna med smör. Skiva köttet och lägg det ovanpå riset Hemmets Journal