Tyvärr harjagingaexakta mått, så gå på känslan. Här kommer receptet på grönsaks- och svampbiffar. Blanda ner i de mixadegrönsakernasoltorkadetomater, den stektasvampröran, frön och ägg
Kokasedan upp en stor kastrull med vatten och häll i broccolin och ärtorna. De skabara bli mjuka och sedan häller du avvattnet, tillsätt resterande ingredienser i kastrullen med grönsakerna och mixa med en stavmixer till önskad konsistens
Dels varsittsignerat ex av min kokbok Jävligt God BBQ med en personlig hälsning. Tillsammanslagar vi veganskagräddstuvadeköttbullar och snackar om vad den här patreongrejen egentligen är för någonting och hur vi tillsammanskan få fler attupptäcka hur gott och enkelt det är attkäkaveganskt
Skala och finhacka lök, vitlök och ingefära. Stek i olja på medelvärme tills de mjuknat. Tillsätt buljongtärning, garammasala, sambal oelek, tomatpuré och paprikapulver och låt fräsa med några minuter
Tillsätt tomater, vattenbulljongtärningar, lagerblad och timjan. Tafram ett stekjärn och stek sötpotatis, lök, cajenpper och safran under omrörning utanatt det tar färg
Jag måste verkligen anstränga mig för atthålla ihop just nu alltså. Det är inte det lättasteattförsökarodda ett spirandematföretagande (vilket det här ju verkar bli – helt crazy
Vällagadmat med massoravsmaker och enligt utsagoska den smakaautentiskt indiskt. På indiskarestaurangen i stan (ja, det finns två egentligen men jagföredrar den ena) får manalltid enormt god mat
Det såg exakt ut som kött efter attkebabenhadegrillats i ugnen. Jag trodde aldrigattjag skulle ha ett vegansk recept på persiskakebab kobideh på bloggen