Ulrika Davidssons / glutenfri mjuk pepparkaka
ingelamlandberg
ingelamlandberg

Ulrika Davidssons / glutenfri mjuk pepparkaka

  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 3 ägg
  • 1 1/2 – 2 dl Sukrin Gold
  • 100 g smör
  • 1 dl manelmjöl
  • 3/4 dl Maizena
  • 1/2 dl majsmjöl
  • 1/2 dl rismjöl
  • 1 1/2 tsk bakpulver
  • 1 tsk fiberhusk
  • 1/2 dl mjölk
  • 1 tsk malen kanel
  • 1 tsk malen ingefära
  • 2 tsk malen kardemumma
  • 1 krm malen nejlika

Beskrivning

    Sätt ugnen på 200 grader.
    Vispa ägg och sukrin poröst några minuter.
    Smält smöret.
    Tillsätt alla ingredienser medan elvispen är i gång och vispa i ca 5 minuter.
    Häll över smeten i en avlång bakform som är smord.
    Grädda 25 minuter.

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.