To Die For Kycklinggryta med Grön Curry Kockosmjölk och Lime 
aphroditez
aphroditez

To Die For Kycklinggryta med Grön Curry Kockosmjölk och Lime 

  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 4 1 röster

Ingredienser

  • 1 kg kycklinginnerfileer
  • 2 Burkar Stekt Svamp med Vitlök
  • 1 Burkar wokgrönsaker
  • 2 Burkar Bambuskott
  • 1 Stekt Purjolök
  • 2 Paprikor
  • 3 pressade vitlöksklyftor
  • 3 cm ingefära, riven
  • 2 msk grön currypasta
  • 1 msk gurkmeja
  • 1 tsk salt
  • 2 msk socker
  • 2 burkar kokosmjölk
  • 1 hönsbuljongtärning
  • Saften av en pressad lime

Beskrivning

    Stek kycklingfileerna med salt och lite vitpeppar så de får lite färg och lägg ner I crockpoten.

    Lägg i ingefära, grön curry, pressad lime, gurkmeja, hönsbuljongtärning, salt, socker och pressa i vitlök.

    Häll i en burk kokosmjölk och vänta med den andra till slutet.

    Sätt på låg i 2 timmar lägg i paprikan

    Under tiden

    Dela paprikorna

    Stek svamp med salt och svartpeppar och 2 st pressade vitlöksklyftor.

    Fräs purjolök snabbt i lite smör vitpeppar och salt
    så den får lite färg och lägg ner I crockpot

    Häll i den sista kokosmjölken och låt den gå en timma till .

    Servera med ris

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.