Mixa samtliga ingredienser till en kletig massa.
Rulla till 8-10 stycken jämnstora bollar.
Rulla bollarna i lite nyponpulver, krossade nötter, eller låt dom bara vara som dom är.
Förvara i kylen.
Vispa ägg och socker pösigt med elvisp. Saftiga, syrliga citronrutor. Citronkrämen är lös när den är färdig men den stelnar efterhand Använd en tesil till att pudra rejält med florsocker ovanpå
Det som är bra med dessa dadelbollar är att du kan variera smaksättningen precis som du vill. Krossade nötterKokosmjöl blandat med kakao och lakritspulver
Servera med lättvispad grädde. 1Riv mandelmassan fint och blanda ner den i smeten, lite i taget medan du rör, se till att den inte klumpar sig. 1Häll smeten i en bröad rund form med avtagbar kant och grädda i nedre delen av ugnen i cirka 25 minuter. 1Ta ut kakan och pudra med florsocker
Dadelbollar. Dadlar är sött, men bra sötma jämförelse med raffinerat vitt socker. //Malin Dadelbollar. Jag tycker de smakar lite mandelmassa, hur gott som helst med andra ord
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.