Konfekt och söta tillbehör

Konfekt och söta tillbehör

Mozartkulor med mandel och havssalt

Mozartkulor med mandel och havssalt

Platta ut marsipanen i handflatan och lägg en bit nougat i mitten och omslut den med marsipanen. Bryt chokladen i bitar och lägg den i en skål
Skrämmande marshmallows

Skrämmande marshmallows

Krama ur vattnet ur gelatinet och smält det.  Blanda ned gelatinet i marängen och fortsätt vispa tills allt svalnat
Spökiga cakepops

Spökiga cakepops

Blanda sedan ner smöret, skalet från citronen och vattnet. Doppa dina ”spöken” i chokladen och låt chokladen stelna innan du sätter dit ögon och mun, om så önskas
Chokladkulor av dadlar valnötter och mandel

Chokladkulor av dadlar valnötter och mandel

När du är nöjd med konsistensen, i med resten av valnötterna och mixa några sekunder. För att få choklad runt om hela och utan att få en platt botten, brukar jag lägga de färdigdoppade bollarna på ett ugnsgaller med en plåt med bakplåtspapper under
Mandel- & fikonbollar

Mandel- & fikonbollar

Hacka sötmandel och fikon fint. Rör ihop allt och klicka ut i småbrödsformar, eller ischokladsformar om man vill ha riktigt små munsbitar
Fikonbollar

Fikonbollar

Skölj fikonen, mixa dem tillsammans med mandel och kanel i en matberedare. Forma massan till runda små bollar och rulla dem i finhackad mandel
Egen marsipan på 6 olika sätt,

Egen marsipan på 6 olika sätt,

Vattnet tillsätts lite i taget och försiktigt. Blir mandelmassan torr så tillsätt lite vatten, blir den för lös tillsätt mer mandelmjöl och florsocker