1. Koka pastan enligt anvisningarna på förpackningen. Gör laxsåsen under tiden: Finhacka löken. Skär laxfilén i små tärningar, cirka 1,5 x 1,5 cm. Värm upp en stor stekpanna med smör och fräs löken mjuk. Vänd ner laxen och fräs i ytterligare några minuter.
2. Tillsätt crème fraiche, grädde, dill (spara lite att garnera med), fond, citronsaft och låt koka upp. Smaka av med salt och citronpeppar
3. Vänd försiktigt ner pastan i såsen och servera tillsammans med sockerärter, sparris och eventuellt citronklyftor.
Vänd försiktigt ner pastan i såsen och servera tillsammans med sockerärter, sparris och ev. Koka pastan, enligt anvisning på paketen under tiden som du gör såsen
Även om vi för det mesta grillar vårat kött nu under denna årstiden så får man ju inte glömma av alla goda pastarätter man kan göra med köttet också, tex pastamed oxfilé
Strö över dill och servera såsen medpastan och kokta gröna ärter. Koka pastan enligt anvisningarna på förpackningen och låt den rinna av i ett durkslag
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.