Servera med nykokt pasta. -) Ett perfekt sätt att använda det som (eventuellt) blir över från en ostbricka är att smälta ner rubbet i grädde och crème fraiche i en härlig sås till pasta
Även om vi för det mesta grillar vårat kött nu under denna årstiden så får man ju inte glömma av alla goda pastarätter man kan göra med köttet också, tex pastamed oxfilé
Koka valfri pasta Smält ihop. Servera med en sallad. 100 gr Philadelphia ost2 dl riven stark ost 2,5 dl matgrädde 1 dl hackad purjolök Salt -peppar och lite parsillade krydda
Vänd försiktigt ner pastan i såsen och servera tillsammans med sockerärter, sparris och ev. Koka pastan, enligt anvisning på paketen under tiden som du gör såsen
Koka pastan. Krydda kycklingfiléerna med grillkrydda. Blanda pasta, sås, kyckling Och svamp. Finhacka vitlöken och stek på medelvärme under omrörning tills de mjuknar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.