Instruktioner
Hetta upp olja i en wok eller stor stekpanna. Woka räkorna hastigt på hög värme. Ta upp dem. lägg i lite mer olja och woka grönsakerna under omrörning, ca 5-7 min. Blanda i räkor och smaksätt med fisksås, chilisås, salt och peppar. Strö över nötterna och servera med kokta eller stekta nudlar , eller kokt ris.
Thailand here I come. I med böngroddar och räkorna. Hetta upp oljan och i med chili och vitlök. Funkar kanoners att byta ut räkorna mot kyckling om man så vill
Oftast när vi köper thaimat så brukar en av rätterna vara PadThai. -)Det är ju faktiskt en väldigt enkel rätt med rätt så simpla ingredienser men det blir väldigt gott och smakade precis som det brukar göra på thairestaurang
Lägg sedan åt sidan och fräs därefter räkorna (salta & peppra)i olja tills de är nästintill klara. Blanda sedan ner groddar, nudlar, krossade cashewnötter och räkor
Förutom kyckling medcashewnötter är PadThai den rätt jag oftast beställer när jag äter thaimat, så nu är jag överlycklig att jag lärde mig detta för OJ vad bra det blev
Vad jag tyckte om den grejen kan ni läsa i det här inlägget, men en av de grejerna jag kanske mest tar med mig ifrån det är det här helt fantastiska receptet på en av mina favoriträtter – PadThai
Marinera räkorna en stund i kokosolja, salt, chili flakes och vitlök. Rör sedan ner pak choi och koriander och sjögräsnudlar och låt sjuda någon minut innan räkorna rörs ner
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.