Nötfärsbiffar med timjan. Åååååh, visst är det underbart när solen fortsätter att förgylla våra dagar. Jag ska precis utnyttja motionstimmen och ta en promenad i det underbara vädret
Naturen har gett oss mycket i höst, så i dag blir det middag på en del av vad vi skördat. Jordärtskockor blev det en hel del i vår odling, och den senaste skogspromenader gav bra utdelning vad gäller trattisar
Nötfärsbiffar fyllda med kryddsmör4 portioner 500 g nötfärs1 ägg1 dl mjölk2msk ströbröd1 tsk salt2 krm svartpeppar60 g kryddsmör Gör så härBlanda ägg, mjölk ströbröd, salt och peppar i en bunkeBlanda i färsenForma biffar och fördela kryddsmöret i biffarna Förslut biffarna och stek på hög värme 1 minut på varje sida så de får stekytaEfterstek biffarna i en ugnsfast form i ugnen i 200 grader i 10 minuter Till serveringPotatisBrunsåsGröna ärtorTomater och GurkaMan kan också fylla biffarna med fetaost
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.