Medelhavspaj
frufur
frufur

Medelhavspaj

  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Pajskal
  • 2 dl havremjöl
  • 2,5 dl majsmjöl
  • 150 g smör
  • 1 dl kvarg/kesella
  • Lite salt
  • Mixa och kavla ut degen i den stora genomskinliga. Förgrädda max 5 min 200grader
  • Bryn 150-250g spenat med 1,5tsk spiskummin, 1,5 mått salt och lite peppar. Ställ åt sidan
  • Blanda ihop 150g fetaost apetina, 400g keso, 5ägg, 2-2,5dl havregrädde i bunke. Häll i spenaten och 0,5tsk spiskummin.
  • Häll i formen och lägg på urkärnade svarta oliver.
  • In i ugn ca 35-40min.

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.