Mjölkchokladfudge
Helena Toftling
Helena Toftling

Mjölkchokladfudge

  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 2 dl vispgrädde
  • 2 dl strösocker
  • 2 dl ljus sirap
  • 1,5 msk kakao
  • 50 g smör
  • 150 g mjölkchoklad

Beskrivning

    1. koka upp vispgrädde, strösocker, sirap, smör och kakao tills massan håller ca 125 grader.

    2. ta bort kastrullen från värmen och tillsätt den hackade chokladen. Rör om tills den har smält och allt blandats ordentligt.

    3. Häll smeten i en form med kanter klädd med bakplåtspapper. Låt den svalna. Ställ i kylen i ca 1 timme.

    4. Skär fudgen i bitar med en vass kniv.

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.