Mjölkchokladfudge36 st3 dl vispgrädde3 dl socker1 dl sirap50 g smör2 msk honung100 g mjölkchokladBlanda grädde, socker och sirap i en kastrull, koka tills temperaturen är 120 grader
Den här fudgen är inte så smuliga som dem jag gjort tidigare (jordnötssmörfudge, vit chokladfudge och vaniljfudge) utan har lite mer kolaaktig konsistens, och det är inte dumt det heller
Hittade denna fudge hos bloggen Bakverk och fikastunder. Den blev super god. 3 dl vispgrädde2 dl socker1 dl ljus sirap50 g smör2 msk honung120 g mjölkchokladKoka upp grädde, socker och sirap
1. koka upp vispgrädde, strösocker, sirap, smör och kakao tills massan håller ca 125 grader. 2. ta bort kastrullen från värmen och tillsätt den hackade chokladen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.