Kringlor med Parmesan, pinje & paprika
liau
liau

Kringlor med Parmesan, pinje & paprika

  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1 ark Smördeg (250 g) kyld
  • 100 g Naturell färskost
  • 1 dl Finriven parmesan
  • 1 dl Hackad Inlagd grillad paprika
  • 2 msk Rostade pinjekärnor
  • 1 tsk Flingsalt
  • 1 krm Peppar
  • Uppvispat ägg

Beskrivning

    Sätt ugnen på 200°.
    Rulla ut ett ark Smördeg på medföljande papper.
    Rör ihop färskost & parmesan. Bred över degen.
    Strö över grillad paprika och pinjekärnor.
    Krydda med salt och peppar.

    Rulla ihop (tajt) från ena långsidan till hälften.
    Rulla på samma sätt från andra sidan.
    Skär cm-stora skivor tvärs över.
    Lägg på bakpappersklädd plåt m. snittsidan upp.
    Pensla med uppvispat ägg.
    Strö över lite Flingsalt.
    Grädda mitt i ugnen c:a 25 minuter.

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.