Garam masala
ingelamlandberg
ingelamlandberg

Garam masala

  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Få det att dofta som på indisk restaurang hemma i köket! Karim Rezauls recept på garam masala – en allround-krydda som passar lika bra till grönsaker som fisk, skaldjur och kött.
  • En portion motsvarar 1 burk garam masala
  • 1 msk spiskummin
  • 1 msk svartpeppar
  • 1 msk kardemumma
  • 1 msk muskotnöt
  • 1 msk kanel
  • 0.5 msk kryddnejlika

Beskrivning

    Mal kryddorna fint i en mortel.
    Använd det du behöver och spara resten i en burk. Kryddorna håller sig fräscha minst 3-4 månader.
    Strö lite garam masala över den färdiga rätten också så skapas en fin doft och smakupplevelse.

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.