Blanda allt noggrant och förvara i en lufttät behållare i rumstemperatur. Gör inga ingrediensbyten som kommer att ändra ingrediensens struktur - som att använda granulerad vitlök istället för torkad hackad vitlök
Blanda kryddorna noggrant och häll över i en liten burk. Förvara helst kryddor svalt eftersom de är känsliga för både värme och ljus vilket påverkar smaken
Blanda kryddorna väl och förvara mörkt och svalt i en liten burk. Vet du med dig att det dröjer till nästa jul innan kryddblandningen kommer till användning kan du stoppa burken i frysen så länge
Marinader. 3 juli 2016 @ 18. 56. Tänkte lägga upp recept på marinader allteftersom. När jag gör marinad blandar jag ofta liknande ingredienser, ibland ändrar jag några kryddor och ibland lägger jag till vitt eller rött vin tex
1. Salta skalen och lägg i ett durkslag. Vätska ur skalen i några minuter. 2. Torka i ugn på 70 grader på bakplåtspapper i ca 8-9 timmar eller i tork om du har
Den här texten kommer från Hälsa som livsstil. BBQ-sås från butik brukar vanligtvis ha en lång och krånglig innehållsförteckning med diverse mystiska ord
Jag gör ofta egna kryddblandningar. Jag vet vad som är i dem (inga konstiga tillsatser) och de ökar chanserna att få till den rätta smaken på mat från världens alla kök