Food pharmacys snabba kimchi
Margareta Örtby
Margareta Örtby

Food pharmacys snabba kimchi

  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1 liten salladskål ca 1 kg
  • 3 morötter
  • Halv deciliter vitvinsvinäger
  • 1 msk finriven ingefära utan skal
  • 1 msk sambal oelek
  • 1 msk riven vitlök
  • Halv msk salt

Beskrivning

    Skär bort roten och strimla bladen fint lägg i ett durkslag salta o massera väl
    Låt stå 15 minuter och pressa ur överflödig vätska
    Skrubba och riv morötterna grovt
    Massera samman alla ingredienser väl i en bunker
    Lägg blandningen hårt packad i en väl rengjord glasburk häll övre vätskan
    Pressa ner allt hårt i burken så att vätska tränger upp
    Låt stå i rumstemperatur med locket på glänt i 1 dygns

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.