Jag bara måste tipsa er om de här raw foodchokladbollarna. Jag kan få ett sug efter chokladbollar ibland, men de gånger jag slängt ihop en smet så blir jag alltid besviken efteråt för att det är för sött
Jag ville baka chokladbollarna igen för att ta fler bilder på mina vackra papegojtulpaner. Tror det blev de godaste chokladbollarna, glutenfria och nyttiga
1. Mortla chiafrön och kardemumma. Mixa ihop med mandel. Häll över i en skål. Mixa dadlar och kaffe. 2. Tillsätt samtliga ingredienser utom kakaonibs och mixa till en slät smet
– kokosflingor. Dessa chokladbollar passar perfekt när man behöver lite extra energi. – 2 dl blandade nötter (jag använde cashewnötter och valnötter). – 12 st dadlar (urkärnade). – 1 msk kokosolja. – 2 msk kaffe. – 2 msk raw kakao
Kommentarer
hea88
Plus 1,5 msk kaffe ?
Logga in eller Registrera för att kommentera.