Det lyckas vi bara åstadkomma genom att bönder och vegoförespråkare tillsammans skapar så goda förutsättningar för massor av jävligt goda, svenskproducerade veganska produkter och rätter och att vi får konsumenter som vill äta kött att välja det dyrare och bättre svenska köttet så att bönderna faktiskt kan producera bra mat
Höstens alla matradio-snack på Soundcloud. Idag, 1 november är det den Veganska Världsdagen. Veganska gräddstuvade ”köttbullar” 3-4 portioner. 10-12 korn kryddpeppar mortlade. Stek dem först på ganska hög värme i ca 5-10 minuter i mycket smör och låt dem därefter stå några minuter till på låg värme. Vegetariska spanska köttbullar Veganska gräddstuvade ”köttbullar” 3-4 portioner. 10-12 korn kryddpeppar mortlade
Skriv utE-postFacebookTwitterTumblrPinterestGillaGilla Laddar. Jag repostade ett recept från biofood på veganska köttbullar härom dagarna på instagram som inspirerade mig att ta fram en egen variant
Tillsammans lagar vi veganska gräddstuvade köttbullar och snackar om vad den här patreongrejen egentligen är för någonting och hur vi tillsammans kan få fler att upptäcka hur gott och enkelt det är att käka veganskt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.