Solen, vattnet och en begynnande vårvärme fick lusten till fotografering att återvända ocj jag spenderade någon timme vid havet - helt koncentrerad i nuet
Strimla den fint och massera in med olivolja, citronoch salt. Jag fick möjligheten att i fyra dagar medverkapå olika scener och dela med mig utav raw foodoch berätta om den nya boken ”Mitt Nya Raw Food Kök” som givits ut på Massolit förlag
Här kommer receptetpå en uppskattad bärpaj som vi serverar här. Det märks i trädgården, som de senaste dagarna har varit fullsatt med fikande gäster, och i går hade någon lagt in en annons i dagspressen med en påminnelse om de kvarvarande öppetdagarna med liten hint om att extra goda kakor kom att serveras på silverfaten
Den hackade mandeln och den söta chokladen gör pajen påde knaprig och söt mot den syrliga rabarbern. Har fått använda min mobil för att ta bilder den senaste tiden och har saknat min Nikon alldeles förskräckligt, USB-kabeln har varit trasig
Krydda medgrovhackade korianderblad samt smaka av med salt och vitpeppar. Servera soppan tillsammans med en klick creme fraiche eller yoghurt per portion samt bröd
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.