Stek färsen lite, tillsätt löken och kryddan. Låt färsen vara i lite större bitar. Tillsätt pinjenötter. Stek klart och ha i honungen på slutet. Salta och peppra. Ha på lite olja på bröden och stek i grillpanna. Tryck till brödet för att få grillränder. Lägg rikligt med hummus på brödet. Lägg på färs, lite yoghurt och färsk koriander.
Smakrik och lätt liten rätt inspirerad av Donal Skenan, Mitt Kök. Jag använde torskrygg i stället för torskfilé då dessa bitar är lite tjockare och lättare att jobba med
Recept av Donal Skehan aka Kitchen Hero. Den här kryddiga, knapriga fiskrätten kan omvända även dem som inte är så förtjusta i fisk, barnen älskade den här rätten
Imorse frågade jag vad herrskapet var sugna på till middag och efter lite diskuterande kom vi fram till att det skulle bli grillat lamm och gärna lammkebab
Sommarfest eller Halloweenparty. Ärtmosets lysande gröna färg påminner såväl om härligt grönt sommargräs som giftiga skämtprodukter till höstens spöklika högtid
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.