Chokonfekt med russin mandel och kokos
ingelamlandberg
ingelamlandberg

Chokonfekt med russin mandel och kokos

  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 100 g Mandel
  • 100 g Russin
  • 100 g Mörk choklad
  • 1/2 tsk Kanel
  • 1 st Kardemummakapsel (10-15 kärnor)
  • 1 msk Ghee eller smör
  • Garnering (kan uteslutas)
  • Riven kokos

Beskrivning

    Smält chokladen långsamt över ett vattenbad och blanda i ghee.
    Mortla Kardemumman till ett fint pulver.
    Grovhacka mandel och russin och lägg i en skål.
    Blanda kanel och kardemumma tillsammans med mandel och russin. Häll över chokladen och blanda ordentligt.
    Forma små högar av blandningen på ett bakplåtspapper eller forma en rektangel och skär i små rutor.
    Strö över lite riven kokos och ställ konfekten svalt så att den stelnar

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.