Örtgrillade kycklingfiléer
asa.frodin
asa.frodin

Örtgrillade kycklingfiléer

  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1 kg kycklingfilé
  •  
  • Martinad
  • 1 näve färska gröna örter (gärna timjan, persilja funkar också bra)
  • 1 msk dijonsenap
  • 1,5 tsk salt
  • 4 msk olivolja
  • 1-2 msk vatten (beroende på önskad konsistens)

Beskrivning

    Grovhacka örterna och mixa sedan ihop alla ingredienser till en trögflytande marinad. Halvera kycklingfiléerna på längden, så att de blir hälften så tjocka och behöver kortare grilltid. Blanda allt i en bunke och låt stå minst 1 timme , gärna över natten.

    Grilla filéerna i 10-12 minuter på varje sida.

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.