Granola (glutenfri)
asa.frodin
asa.frodin

Granola (glutenfri)

  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 150 g glutenfria havregryn/boveteflingor/hirsflingor (blanda fritt)
  • 35 g riven kokos
  • 1 krm salt
  • 30 g honung
  • 50 g olivolja
  • 20 g koncentrerad äppeljuice
  • 50 g vatten eller äggvita
  • Hacka gärna ned 1 dl mandlar eller nötter om du tål det.

Beskrivning

    Sätt ugnen på 100 grader varmluft. Blanda alla torra ingredienser i en bunke. Häll i alla blöta ingredienser och blanda väl. Strö ut jämnt på en plåt och låt torka i ugnen 40+40 minuter (rör om vid halvtid). Addera rostade kokosflingor och frystorkade bär när granolan är klar eller servera med färska bär.

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.