/ Kycklingen är absolut godast på grillen, men funkar lika bra stekt. 1 pound of boneless chicken thighs / 500 g kyckling lårfilé. / Marinera kycklingen i minst 2 timmar för bästa resultat. / 500 g kyckling lårfilé
Presentation. Marie. Hej. Jag är en tjej på 46 år som brinner för allt som har med mat och göra. Genom denna blogg tänkte jag dela med mig av massa recept som jag själv komponerar ihopa Billigt och lättlagat för allt och alla
Chinamat är något jag verkligen kan bli sugen på mitt i natten. O inte hjälper det att man ligger i sängen med telefonen i handen o söker på instagram efter just chinamat för att bli ännu mer lockad av alla bilder som lagts upp
Joline och jag gjorde en galet god kycklingrätt i söndags efter allt julbak och godiskokande. Kyckling med nudlar i stark sås är bland det godaste som finns och blir så mycket smakrikare än på restaurang när man kan välja själv vad man vill ha i och inte
Denna goda kycklingsallad med grillad kyckling istället för kycklingfiléer är det otroligt mycket smak på och i kombo med bacon, balsamvinäger och crème fraich med smak av fetaost och soltorkade tomater säger jag bara ”yummie”
En helt ketchupfri rätt är i alla fall den här kycklingsalladen jag gjorde igår. Kycklingfiléer. Sedan skar jag kycklingfiléerna i stora bitar och stekte dem i smör på vardera sida ett par minuter
Pesto och kryddig marinad ger smak till kycklingen. 4 kycklingbröstfileer salt + peppar olivolja 2 mozzarellaostar, skär i bitar 1 knippe rädisor, halvera ½ gurka, skala och skär i bitar 14. 4 kycklingbröstfileer
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.