Eftersom vi har kommit in i juni nu kör jag fullt ös med sommarmat, gärna fräschasallader. Idag kommer därför ett tips på grekisk salladmed pasta för en matigare känsla
Bryn kycklingen tillsammans med lök. Med inspiration från min gode väns sås i tidigare inlägg kommer här en enkel och supersmarrig pastarätt med liknande smaker
Idag blev det en fräschsalladmed varmrökt lax, räkor och sötpotatis till middag. Till salladen hade jag en lime och ingefärsdressing som du hittar receptet på här
Skölj och skär sallad och grönsaker i bitar. Skär kycklingen i mindre bitar. Blanda ihop alla ingredienser till salladen och häll över dressingen och servera
Vänd varsamt runt med avokado, nötter, koriander och chili. Vänd runt kycklingen och låt marinera minst 30 min men gärna längre. 2 Hyvla hälften av zucchinin med osthyvel eller mandolin och tärna resten. 3 Grilla kycklingen tills den är genomstekt och har fin grillyta, 6–8 min. 900 g kycklinglårfilé
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.