Lägg allting på en plåt tillsammans medkycklingen. Tina kycklingen. Smaka av med salt och peppar. Servera den rostade kycklingen tillsammans med avokadokräm och sallad
Denna goda kycklingsalladmed grillad kyckling istället för kycklingfiléer är det otroligt mycket smak på och i kombo med bacon, balsamvinäger och crème fraich med smak av fetaost och soltorkade tomater säger jag bara ”yummie”
En helt ketchupfri rätt är i alla fall den här kycklingsalladen jag gjorde igår. Om jag skulle rangordna mina fem ”måste alltid ha hemma (livsmedel)” skulle det bli följande
Eftersom det redan är en ganska hård kombination för magen att smälta medkyckling, jordnötter och banan tycker jag det är onödigt att slänga på grädde också
Pesto och kryddig marinad ger smak till kycklingen. Italiensk sallad med brödkrutonger och tomat. 4 kycklingbröstfileer salt + peppar olivolja 2 mozzarellaostar, skär i bitar 1 knippe rädisor, halvera ½ gurka, skala och skär i bitar 14. 4 kycklingbröstfileer
Kommentarer
evaa-22
Smaskens. Har också alltid haloumi hemma
Logga in eller Registrera för att kommentera.