Bryn köttet hastigti smör i en stekpanna. Ta upp köttbitarna, och fräs löken tills den mjuknat lite. Rör ner osten och häll på vin, viltfond och grädde
i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. D. e. t. b. l. v. n. m. y. c. k. g. o. d. a. ä. S. r. f. å. s. u. h. p. N. j. ,. F. ö. x. R. 2. 5. 3. 0. -. 4. O. é. G. z. 1. 7. (. ). B. L. T. K. 6. d l
Salta och peppra oxfilén. Bryn den runtom i het stekpanna ilite smör. Lägg oxfilén en bitin på smördegen, strö ut vitlök, timjan och ost alldeles intill köttet
Oxfiléi ugn eller som vi säger Kajsas oxfilé är en "allt i ett" rätt där endast man behöver en grön sallad för att komplettera, och endast grönt i salladsskålen, för det finns så mycket rött, gult och orange i formen att om du blandar tomat och röd paprikai salladen så försvinner den på tallriken
Detta blev nämligen vår middag förra söndagen då vigillade en hel bitoxfilé som vi serverade tillsammans med rostad färskpotatis och en aromatisk sås som en läsare tipsat om
Länge har jag suttit framför datorn med haklapp och handduk och dregglat över Linda/Kryddburkensfantastiskaköttbitar som fått tillagasi låg temperatur och i lååååång tid
i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i
Oxfilé. Parera alla hinnor på köttet. Bryn i het panna på alla sidor. i kyl över natt. Hacka svamp, skinka och lök medelfint och fräs i smör tills svampen släppt all vätska och den börjar koka ihop
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.