Vänd ihop gnocchi medkycklingröranoch servera genast. Låt sjuda upp medan pastan kokar klart ( cirka 3 minuter skulle min koka ) Häll av nästan allt pasta vatten, spara ev lite om det behövs till såsen
Ugnsbakad vitkål med umamismör och hasselnötter. När jag nu googlat lite så kallas ju umami den femte grundsmaken, sötma, sälta, surhet, beska och umami
ja, då får vi hålla oss tillgodo med kålen, palsternackan, svartrötter och rättikan. Jag äter gärna stekt vitkål som den är tillsammans med en skiva bröd
Förra veckan köpte jag skinkstek för att vi skulle göra skinksnitzel och då passade jag på att köpa två stycken, så den här veckan blev det något helt annat med skinkstek
Detsamma med salt och peppar. För det är ju kål, och enbart kål. På föreläsningen med Paul Svensson i förra veckan, var det här en av rätterna han lät oss smaka på
Stek i smör och krydda med kummin. ) Nu var ju bara frågan vad vi skulle göra med dem. Min kompis hade beställt Linas matkasse och fått Italiensk fläskkorv, något hon verkligen inte kunde tänka sig att äta
Gråkallt väder fungerar inte så bra ihop med min kropp och nu märker jag av min skadade rygg mer än på länge, med ett litet ryggskott som kom efter tågresan
När soppan är färdig servera med en klick crème Fraiche på toppen och en rostmacka. Vad som är godast med denna soppa är att den smakar ännu bättre dagen efter då alla smaker fått dra ihop sig ordentligt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.