Minns du den kalla, vitasåsensom man alltid fick till fiskpinnarna i skolan. Den där lite odefinierbara, kalla, vitasåsen passar faktiskt väldigt bra till fiskpinnar, kokt potatis och gröna ärter
kan jag nog säga att det var exakt vad våra gäster plus Mr C gjorde i helgen när de åt den här vita choklad och lakritspanacottan med vanilj och lakritsmarinerade jordgubbar
Vilken dag, ögonen har gått i kors och jag somnadeen stund i vilrummet på jobbet under lunchen, godissuget hos de flesta på kontoret har varit skyhögt och vädret äckligt värre
Denna blev en riktig hitt. Lagom söt, med enlen kräm och rostad kokos. Tillsätt äggen ett åt gången. Blanda mjöl, bakpulver och salt i en skål och sikta i det i smeten, rör ner
En härligt franskt bakverk som gör din fika blir lyxigt. Ibland jag lyckas jag med det här franskt bröd men ibland lyckas jag inte haha kanske det beror på temperatur av båda deg och butter block (kalt smör)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.