De senaste åren har det blivit mer och mer populärt med grönsaker i kakor och bakverk, något som jag som kombinerad hälso- och matnörd tycker är jätteskoj
För tre år sedan bjöd jag på Nipple Dreams, för två år sedan bjöd jag på lingonpannacotta medvit choklad, och förra året fick en fräsch rödbetssmoothie stå för det rosa oktoberinslaget
I slutet av augusti när det var varmare och soligare än nu fyllde min svärmor år och till hennes kalas gjorde jag två tårtor som bestod av vit chokladkladdkaka, grädde, ananasbitar och färska jordgubbar
Dela äggen och vispa äggvitorna till fast skum i en bunke för sig. Vit chokladkupol. Flytta vispen till en bunke med äggulor och florsocker och vispa det pösigt
Yacónkräm med lime och vanilj, toppad med frukt & bär. färska jordgubbar med strimlade myntablad, färsk mango eller papaya i tärningar, kanske tillsammans med passionsfrukt
RULLTÅRTA MEDBÄR,LEMONCURDOCHVIT CHOKLAD. Ringla över smält vit choklad och fördela hallon ovanpå. Den sprack lite när den rullades ihop men det räddade hon snyggt med att dekorera över med florsocker, jordgubbar och lite choklad
Servera helst muffinsen varma och häll den vita chokladsåsen över. Vit chokladsås. Blanda vetemjölet med bakpulvret och rör ner mjölblandningen i äggvispet
Dekorera med färska hallon och nötter. Låt kallna, bryt i bitar lagom att dekorera med. Len chokladmousse möter friskheten hos färska bäroch krispighet från de kanderade nötterna
Tvätta av ballongerna med lite diskmedeloch skölj noga. Det här receptet består av många olika steg och en hel del ingredienser, men om du tar det steg för steg så är det inga svåra grejer
Bred Mascarpone på pizzabottnarna och riv över vit choklad. Toppa med färska bäroch florsocker. Kavla degen och stansa ut små pizzor med ca 10-15 cm i diameter. Sänk ugnsvärmen till 225 grader och baka i mitten av ugnen ca 10 minuter. 100 g vit choklad. 200 g färska bär, t ex blåbäroch hallon
Dekorera med färska hallon och nötter. Låt kallna, bryt i bitar lagom att dekorera med. Len chokladmousse möter friskheten hos färska bäroch krispighet från de kanderade nötterna
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.