Segkladdiga chokladbrownies med pumpa, toppade med pekanlönnsirapstosca (glutenfria och utan vitt socker)

Ingredienser

  • 35 cm i diameter, ca
  • 28 ganska rejäla bitar
  •  
  • Brownie
  • 650 g butternutsquash
  • 175 g smör
  • 1½ dl råsocker eller kokossocker
  • 1 dl fast honung eller lönnsirap
  • ½ tsk vaniljpulver
  • 2 dl kakao
  • 4 ägg 1½ dl havremjöl
  • 2 dl mandelmjöl
  • 2 tsk bakpulver
  • 1 nypa salt
  • 100 g mörk choklad
  •  
  • Pekantoscatäcke
  • 100 g smör
  • 3/4 dl lönnsirap
  • 2 msk rismjöl
  • 2 msk vispgrädde
  • 180 g pekannötter

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.