En vecka över tiden kom hon med buller och bong. Garnera med resterande hallon. Som ni kanske märkt gillar jag turkost i dukning, men även rosaoch när en liten prinsessa fyller år måste festen få en viss ton av rosa
Varm choklad med skumtomtar ochvit choklad. Att dricka varm choklad efter pulkaåk, promenad i snön eller någon annan utomhusaktivitet är så himla mysig, det värmer långt in i kroppen
Jag valde att gör en choklad-Pajbottenmed lite mörkar mustigare smak som jag sedan fyllde med en vit chokladkräm som jag smaksatte med lime och mascarpone för en lite lättare och fräschare sötma
Men nu går jag som lärling på ett konditori och fick baka där förförsta gången och döm om min förvåning när de smakade helt underbart, de var lagom mjuka, porösa ochmed en god fyllning av jordgubbar och pistage och då bestämde jag mig för att baka Macarons hemma
Extra plus att de blir så vackra också med de olika lagren, då smakar det extra gott också. Vit choklad och saffran är ju som bekant en underbar kombo och denna fudge är inget undantag
Jag brukar göra dubbelt så mycket frosting för jag gillar när det är mycket på varje. Grovhacka den vita chokladen och dela jordgubbarna och blanda ner i smeten
Ta ut formen med det första lagret ur frysen och häll på jordgubbsglassen. Börja medförsta lagret. Min syster bidrog med denna fräscha och goda glasstårtan till nyårskalaset och eftersom receptet efterfrågades så kommer det här
Rabarber är något som jag verkligen förknipparmed sommaren och häromdagen blev jag sugen på att göra en paj med lite andra smaker än en traditionell smulpaj
Nu är det ju bara oktober än så länge, men idag köpte jag även vita hyacinter på Lilling Cottage. Smöra med hälften av smöret och hacka chokladen och strö halva den över smöret
Rör om med jämna mellanrum för att smeten inte skall brännas vid. Häll ner den vita chokladen i kastrullen och låt smälta med det varma innehållet, rör ihop smeten tills den är slät och utan klumpar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.