Cupcakens Kinder-ägg. ) Eftersom jag själv inte var hundra procent nöjd med denna så blev jag verkligen superförvånad och har just precis (efter några dagar) lyckas smälta in att jag faktiskt vann
När du tycker köttet är mört nog, ta upp det ur grytan och dra isär det med två gafflar. Jag lovade ju att laga mer mat i lergryta under vintern, gjorde jag inte
-) Ska bli så skönt att lämna detta regniga väder för några dagar i solen med tjejkompisarna. Så med andra ord, det blir en hel del träning och även dans på denna resan
Annars så är vattkoppe-karantänen över, jag och Ofelia har satt frön till paprika, physalis, morötter och lite olika blommor på balkongen, jag är helt insnöad i Kristina Sandbergs böcker om Maj (men fasen vad de fikar hela tiden
Jag fick en fråga om vad det var, allt-som-allt. Jag hade ett spännande möte igår och kommer köra en uppföljning på det på torsdag, vi har lite grejer på gång som jag tror kan bli riktigt grymt
Västeråsgurkorna ligger i stora, generösa högar hos grönsakshandlarna, morötterna nästan spränger sig upp ur jorden och till och med mina tomater börjar visa vilken färg de har tänkt bli när de blir stora
Jag är en riktig sås-människa men har plockat bort feta såser och använder kvarg som sås och röror istället och är supergott som det är eller smaksatt som dipp eller kall sås til fisk eller sallad
Ingen lätt utmaning om den skulle dyka upp… Till lunch åt jag en klassisk Wallenbergare , Louise åt en fiskgryta och vi njöt av utsikten över vattnet och gamla stan
Vissa gör perpekta första gången. Det tar inte så lång tid, men det här momentet kan stå redo ( uppmätt i kastrull ) så behöver inte den uppvispade äggvitan vänta så länge
Jag tänker inte be om ursäkt och det finns många bra anledningar. Jag har helt enkelt saknat inspiration och känner att Instagram tagit över bloggandet lite
Jag använder mig av en formdyna och bulbulous cone (jagföredrar den framför balling tool som rekommenderas) Sedan fäster jag dessa över ”bollen” så att de överlappar varandra och sitter jämns med hela bollen
Jag slutar aldrig förvånas över hur ett så litet träd kan producera så många äpplen. Den påminner om en tarte tartin, den bakas med äpplena i botten av bakformen och så hälls smeten på uppepå äpplena
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.