Toppa med smör i ett tunt lager. Vispa crèmefraiche under tiden. Och vispar man 34-procentig crèmefraiche (funkar precis som vispgrädde) får man en smakbrytning utan vispgräddens sötma. 2 dl crèmefraiche, 34 %. 2 dl crèmefraiche
Vispa crème fraîche och vaniljpulver med elvisp till fast konsistens. crèmefraiche. Lägg varje ruta smördeg i en portionsskål, t ex liten crème bruleeform
Den vita såsen kokas ihop av crèmefraiche, grädde och riven ost typ parmesan. Först och främst tomatsåsen som ska få tid att koka lääänge - med eller utan köttfärs - och sedan "den vita" som kan vara en klassisk bechamel eller en ostsås av något slag
Vispa socker och crèmefraichemed en elvisp tills det blir fast och fluffigt. Grilla ananasbitarna (eller kör dem i ugn på 150 grader i några minuter) tills de blir ljumna och servera med en stor klick crèmefraiche. 2 dl Creme fraiche
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.